Zoute Popcorn

Zullen geen spoilers in deze review gegeven worden, maar de film zet direct de toon voor alle overige superhelden films.

Vrijwel elke Avenger die in de vorige 18 films geintroduceerd werd is aanwezig in dit visueel, komisch spektakel waarbij Thanos eindelijk eens een bad guy is met een morele reden. In 2019 volgt het vierde deel en de makers van dit derde deel laten in de eerste minuten direct zien dat het menens is. Film begint direct waar Thor Ragnarok eindigt (deze dien je dus wel gezien te hebben) en vervolgt daarna zijn reis door het gehele universum. Sommige Avengers krijgen meer werk dan andere maar de verdeling schept geen irritatie op en de film dender 2,5 uur voort. Het einde opent de deur naar deel 4 en blijf wederom zitten tot het allerlaatst voor de after credit scene. Verwacht veel intergalactische actie, humor en enkele dramatische wendingen in dit Marvel epos.

Fans van welke superheld dan ook in het Marvel universum worden op wenken bediend en de makers (Anthony & Joe Russo) hebben een film gemaakt die vele malen beter is als Age of Ultron. De toon is gezet, op naar deel 4!

4 van de 5 op de ZoutePopcorn schaal.

By Chris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.