Zoute Popcorn

Rami Malek (Freddie Mercury) en Gwilym Lee (Brian May) lijken als twee druppels water op hun muzikaal alter ego, maar de film stelt toch zwaar teleur.

Laat ik voorop stellen dat ik volledig blanco deze film in ging, na het zien van een documentaire op NPO3 over Queen tijdje terug wist ik niet heel veel over de band Queen. Verwachtingen waren misschien te hoog bij het starten van deze film en de vele goede en positieve recencies. Muzikaal gezien natuurlijk top en al die liedjes zing je zo mee, maar kijkend naar de gehele film vond ik het maar erg matig. Ja de acteurs lijken enorm veel op hun muzikale alter ego maar ik vond het verhaal van de hak op de tak gaan. Het ging van situatie naar liedje, vervolgens weer nieuwe situatie en weer een bijpassend liedje. Ondanks de fijne laatste muzikale 20 minuten, was ik na het zoveelste shot van een klappend persoon in publiek wel klaar met de film. De Oscar voor beste acteur snap ik wel, de nominatie voor beste film absoluut niet. Sorry.

2 van de 5 #ZoutePopcorn

By Chris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.