Zoute Popcorn

Wie heeft het spel niet op de smartphone of tablet gespeeld? Nu zijn de vogels en varkens dus te zien op het grote scherm.

Verhaal is heel simpel uit te leggen. De volgels wonen met zijn allen in vrijheid op een eiland, totdat er per schip 2 varkens arriveren. Van deze gastvrijheid wordt dankbaar gebruik gemaakt, want binnen de korste keren zit het hele eiland vol met varkens. Maar waarom zijn de varkens daar?  Red (ingesproken door Jason Sudeikis) is de enig die het doorheeft maar niemand wilt naar hem luisteren. Als opeens alle vogeleieren van het eiland zijn verdwenen blijken de varkens toch ineen niet zo vriendelijk en gaan de volgels onder leiding van Red de eieren terughalen. En dan barst het Angry Birds spektakel van de games pas echt los.

Maar de verhaallijn is extreem dun en de hoofdpersonages zijn niet eens leuk te noemen, totaal geen binding met ze en de grappen zijn niet goed. Tegen het einde wordt het beter als het spektakel los barst maar dan is de film al bijna afgelopen. Kinderen zullen deze film absoluut pruimen maar mij kon hij weinig bekoren. Mocht er ooit een vervolg komen, iets meer diepte in de karakters en wat meer grappen zou fijn zijn.

1.5 van de 5  #ZoutePopcorn

By Chris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.